Inspirujące rozmowy ze wspaniałymi gośćmi, perfekcyjnie zaprojektowana i wyposażona kuchenna ekspozycja, pyszne koktajle i jeszcze bardziej smakowite potrawy przygotowane przez mistrza Grzegorza Łapanowskiego – minione targi Warsaw Home firma REJS z pewnością będzie długo wspominać. Dziękujemy za odwiedziny naszego stoiska i wspólny czas!
Do udziału w trzeciej edycji targów Warsaw Home, firma REJS przygotowywała się bardzo starannie. Wszak to obecnie jedne z najważniejszych wydarzeń branży meblowej nie tylko w kraju, ale również w Europie Środkowo-Wschodniej. Włożony w przygotowania wysiłek zwrócił się z nawiązką. Zlokalizowaną w hali B ekspozycję firmy w ciągu czterech targowych dni odwiedziło mnóstwo osób – klientów i partnerów biznesowych, ale także osób poszukujących trafnych pomysłów i funkcjonalnych rozwiązań do strefy kuchennej. A tych na stoisku REJS nie brakowało.
Kuchnia idealna
Źródłem inspiracji odwiedzających z pewnością była królująca na ekspozycji kuchnia modelowa. Przygotowana specjalnie na te targi zabudowa obejmująca wygodną, dużą wyspę i utrzymana w modnych ciemnych kolorach, kryła wiele praktycznych akcesoriów. Targowym hitem były szuflady z organizacją wewnętrzną, wygodne systemy do szafek narożnych, carga wysokie, a także te do szafek niskich. Największe zainteresowanie budziły systemy utrzymane w modnym kolorze grafitowym, a także praktyczne patenty np. wąskie cargo przystosowane do przechowywania przykrywek, które zazwyczaj trudno uporządkować.
Oprócz oglądania centralnej ekspozycji, goście odwiedzający stoisko REJS mogli również odpocząć przy smacznym koktajlu, a także przekonać się jak wygodne są inne rozwiązania tej marki i jak wiele możliwości oferują. W strefie bocznej zlokalizowano bowiem m.in. tak poszukiwane obecnie systemy do segregacji śmieci, szuflady, kornery, systemy do garderoby i wiele innych.
Smak i zapach
Kulminacyjnym punktem wydarzenia był pokaz kulinarny Grzegorza Łapanowskiego. Ten znany i lubiany szef kuchni, podczas targów wyczarował na stoisku REJS dania perfekcyjne – proste, a zarazem niezwykle smaczne i pożywne. Pracując nad kolejnymi potrawami dzielił się ze zgromadzonymi gośćmi wiedzą kulinarną – opowiadał o swoich przepisach i doświadczeniach, tłumaczył zasady gotowania i zdradzał jak wybrnąć z kłopotliwych sytuacji w kuchni.
– Pokaz Grzegorza Łapanowskiego cieszył się ogromnym zainteresowaniem. Jest nam niezwykle miło, że mogliśmy wspólnie z naszymi klientami podziwiać jego zdolności kulinarne i smakować przygotowane na naszych oczach potrawy. Za ich sprawą, nawet w targowym zgiełku mogliśmy na chwilę stworzyć nieformalną atmosferę i poczuć się jak w domu. – mówi Katarzyna Ziułkowska, dyrektor ds. marketingu firmy REJS.