• Z.U.P.A. - nowy program kulinarny tworzony przy współpracy z firmą FRANKE
  • Z.U.P.A. - nowy program kulinarny tworzony przy współpracy z firmą FRANKE
  • Z.U.P.A. - nowy program kulinarny tworzony przy współpracy z firmą FRANKE

Z.U.P.A. – nowy program kulinarny tworzony przy współpracy z firmą FRANKE

W niedzielę 1 grudnia wystartował nowy program kulinarny Z.U.P.A. tworzony we współpracy firmy FRANKE i kuchni+. W nowoczesnej kuchni wyposażonej w urządzenia kuchenne Franke przez 10 kolejnych odcinków rządzić będzie piękna i utalentowana kobieta oraz jej inspirujące przepisy prezentujące dobrze znane zupy w nowych odsłonach.

Z.U.P.A czyli Zdrowa, Ulubiona, Pyszna, Apetyczna to program, w których prowadząca chce przekonać widzów, że zupy można przyrządzić na wiele sposobów, korzystając czasem z zaskakujących, choć ogólnodostępnych produktów. Niewiele jest skuteczniejszych przepisów na szybką i niebanalną potrawę, a zupy rodem z tego programu to idealne, kulinarne inspiracje nie tylko dla zapracowanych i zabieganych.
Zupy są w polskiej tradycji zwykle pierwszym daniem, szczególnie docenianym w sezonie jesienno-zimowym. W każdym odcinku zaprezentowane będą trzy potrawy z jednego tematu. Tematami kolejnych odcinków programu będą zupy mięsne, serowe, owocowe, dietetyczne czy chłodniki.
Z urządzeniami marki Franke jest podobnie, jak ze składnikami do każdej zupy – wystarczy odrobina kulinarnej fantazji i gotowanie staje się przyjemnością, a potrawy mają swój niepowtarzalny smak.
Kinga Paruzel – prowadząca program finalistka I polskiej edycji znanego na całym świecie kulinarnego show MasterChef, jest autorką popularnego bloga kulinarnego www.kingaparuzel.pl (Ale Babka i robi to co lubi). Przepisy Kingi to niezwykle oryginalne remiksy tradycyjnych polskich przepisów, które odmienia czasem nie do poznania.

Premierowe odcinki programu Z.U.P.A. w każdą niedzielę o godzinie 18.30 na kanale kuchnia+.
Powtórki w niedziele o 22.35 i poniedziałki o 12.25
Więcej informacji o Franke na www.franke.pl

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.